טארט 'גבינה' פטל(טבעוני)

טארט פטללתחתית:

2 כוסות שקדים טחונים
5 כפות מייפל

לערבב הכל ביחד, להשטיח בתבנית (24 ס"מ) ולאפות 10 דקות ב180 מעלות

:למילוי
3 כוסות קשיו מושרה (מינימום 8 שעות מקסימום 12 שעות)
3/4 כוס מייפל טבעי
3/4 כוס שמן קוקוס (עדיף מזוכך)
1 כפית תמצית וניל
1/8 כפית מלח
חצי כוס לימון
כוס פטל (או כמה שרוצים)

לערבב הכל ביחד בבלנדר, לשים על התחתית ולהכניס למקרר למס' שעות
אפשר גם למקפיא אבל אז צריך להוציא קצת לפני האכילה כדי שאפשר יהיה לחתוך

מתוך: סדנאת הגבינות של עינת אריאלי

כתיבת תגובה